Fii co-autorul propriului zîmbet

Excelenta in stomatologia functionala si estetica este atinsa in mod prioritar printr-o abordare sistemica a procedurii de diagnosticare, prin comunicare si planificare a tratamentului, prin executia si lucrari de mentenanta . Digital Smile Design (DSD) este un procedeu computerizat ce simulează rezultatul final al tratamentului, permițând astfel vizualizarea rezultatelor procedurilor ce urmează a fi efectuate chiar înainte de prima ședință de tratament.

Primul pas este de a analiza imaginea in ansamblu, pornind de la personalitate, la trasaturi faciale si continuaind cu analiza dentara si faciala.Folosim comunicarea vizuala cu pacientii nostri, aratindu-le rezultatul final si modul in care ar putea arata viitoarea lucrare estetica.

În prezent dorința pacienților este de a poseda un zimbet natural și frumos ce se afla în armonie cu caracteristicile fizice și cel mai important cu caracterul lor.Noi suntem conștienți de toți acești factori ce sunt necesari și contribuie la satisfacerea pacienților de accea folosim cele mai noi si sigure tehnologii în practica de zi cu zi.

Descoperă, pas cu pas, ce înseamnă tehnologia Digital Smile Design și cum te poate ajuta să îți vizualizezi rezultatul final înainte de a începe efectiv tratamentul stomatologic.

Tehnica Digital Smile Design este un concept științific certificat internațional și utilizat de peste 8 ani în clinicile de top din întreaga lume pentru a oferi un plus de calitate tratamentelor de estetică dentară.

„DSD ne ajută efectiv să îi arătăm pacientului ceea ce noi, ca medici, știm că va fi ca rezultat final încă de la prima consultație. Le spun de fiecare dată pacienților că dincolo de a avea dinți perfecți, de revistă, contează ca zâmbetul nou să fie sănătos și să completeze caracterul și fizicul pacientului.”

 

Pentru ce tratamente este recomandată această tehnică digitală?

DSD este potrivit pentru o serie de tratamente de estetică dentară care au rolul de schimba zâmbetul pacientului cu ajutorul fațetelor dentare, coroanele dentare și chiar în cazul reabilitărilor orale complexe cu implant dentar.

Mulțumită tehnologiei și a informațiilor obținute, medicul specialist va prezenta cu ajutorul programului digital un nou design al zâmbetului tău.

Simularea mai multor posibilități de tratament îți oferă opțiuni diferite și îți permite să alegi varianta optimă de tratament, având la dispoziție animații și imagini de înaltă calitate.

 

Testarea noului zimbet

Designul digital  al zimbetului, este transpus de medic printr-un mock up diagnostic, material provizoriu ce se aplica temporar pe dintii tai pentru a se vedea diferenta dintre aspectul initial si cel final al zimbetului .

Vei ști exact cum va arata noul tău zîmbet înainte de a incepe tratamentul.

DSD îți permite sa fii co-autorul propriului zimbet alături de medicul tău care va elavua, planifica și executa lucrarea precis și previzibil.